Instagram Facebook WhatsApp

Eindhoven

Beste gast,

Kom gezellig langs en maak kennis met het authentieke Aziatische streetfood. Heeft u trek maar geen zin om te koken? Geen probleem! Bij ons kunt u terecht voor heerlijke afhaal maaltijden of een tafeltje in het restaurant.

Wilt u graag een reservering of bestelling plaatsen? Dat kan via WhatsApp op het nummer 06 888 820 20.

Hopelijk tot snel!
Team Mood Streetfood

Eveline Wu & Rico Verhoeven

美味小弄

New in town

Eveline Wu en Rico Verhoeven zijn een restaurant gestart in Eindhoven.

Mood Street Food. Zo heet het restaurant van topchef Eveline Wu en kickbokskampioen Rico Verhoeven. Het is een fast-casual restaurant dat gezonde Asian Fusion gerechten van hoge kwaliteit serveert tegen een betaalbare prijs. Voor zo’n 10 euro heb je een goede Aziatische maaltijd op je bord. Later volgt een speciaal take away gedeelte om het voor de gasten thuis gemakkelijk te maken; mooie rijstgerechten, noedels en salades met een goed stuk vlees, vis of een vegan variant. Op dit moment worden de take away gerechten meegegeven vanuit de grote open keuken.

Hoewel op het eerste gezicht de verschillen tussen Eveline Wu en Rico Verhoeven groot zijn, haalt deze nieuwe Street Food formule de overeenkomsten tussen de twee naar boven. Passie voor goed eten springt eruit. Voor Rico is voeding naast keihard trainen de brandstof voor zijn grote prestaties. Tijdens zijn vele reizen over de gehele wereld heeft hij kennis gemaakt met veel gezonde, smaakvolle gerechten. Eten dat hij graag in Nederland toegankelijk wil maken voor zoveel mogelijk mensen. Bij Eveline vormt de keuken de rode draad in haar leven; met een chef-kok als vader werd ze, eenmaal volwassen, ook een verdienstelijk chef-kok. Wu is nu eigenaresse van vier succesvolle restaurants.

Voor Rico is de stap naar een eigen horecaformule logisch. Het past perfect binnen zijn ambities voor na zijn sportieve carrière. “Mijn voornaamste focus is nog altijd mijn sport, maar ik wil nu een fundament leggen voor later. Ik wil niet in een zwart gat vallen na heel mijn leven te hebben gekickbokst. Ik wil mijn culinaire ervaringen uit mijn vele reizen en mijn ideeën over lekker maar gezond eten bij de Nederlanders brengen," vertelt hij. "Wat ik belangrijk vind is dat gezond eten lekker en toegankelijk is voor iedereen. Toen ik Eveline ontmoette in een van haar restaurants was ik oprecht verrast over de kwaliteit en haar ideeën”.

Eveline over de samenwerking met Rico; “Hij is voor mij de verpersoonlijking van toegankelijkheid, maar vooral ook van vitaliteit. Hij is een topfitte sporter en tegelijkertijd een echte levensgenieter. Hij heeft veel gezien in de wereld en heeft creatieve ideeën over een gezonde levensstijl. Ik breng zijn ideeën culinair tot leven. Simpel en gezond Aziatisch eten".

Blijf via Instagram of Facebook op de hoogte van o.a. de “eat & greets” met Rico; Gasten kunnen onder het genot van een hapje en een drankje met Rico en bijzondere tafelgenoten in gesprek over uiteenlopende onderwerpen!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Sushi